TRANSLATE THIS PAGE

sâmbătă, 6 februarie 2010

To be or not to Be...in Love,

that is the question! Si de ce zic asta? pentru ca este normal sa iubim si sa fim iubiti la randul nostru de catre semeni, fie parinti fie persoana draga.
Insa sentimentul de iubire poate veni atat de aproape de tine cat si de la distanta!
Este vorba bineinteles de iubirea infaptuita prin intermediul internetului, supranumita si iubire virtuala. Ea se resimte poate mult mai puternic decat una normala deoarece sunt la mijloc unele "piedici" ce stau intre cei doi iubiti precum distanta, nemaintalnirea si altele ;)
Insa va zic din propria experienta ca aceasta iubire nu poate exista pe termen lung fara ca cei doi iubiti sa lupte pentru aceasta. Poate fi vina ei, sau poate fi vina lui...ei bine la aceste intrebari se pot gasi raspunsuri doar in timp, deoarece multi dintre noi nu realizam pe moment greselile pe care le facem, si asta conteaza enorm intr-o relatie. Simple as that!
P.S.: voi reveni cu acest subiect frumos, pentru ca stiu ca multora le face placere sa vorbeasca despre iubire!

Un comentariu:

  1. Se spune ca ti iubesti aproapele ca pe tine insuti ... cuvinte marete am scris marete pentru ca le uitam. Iubirea este un sentiment ce trebuie sa-l oferim neconditionat dar acesta este un perfectionism ce poate nu o sa-l putem atinge niciodata. Tot ce putem face este sa tindem sa oferim tot, sa tindem sa ne aratam bunatatea si sa traim cu credinta ca toate acestea vor conta vreodata.
    Acum revenind la iubire ... virtuala sau nu ... tot reala este ... sentimentul cladit din suflet, inima si creier din dorinta, placere si necesitate uneori ne este dat sa-l avem sa ne bucuram de el si sa-l impartasim asa cum spunea si Razvan cu toti care ne sunt aproape. Persoana iubita caci aici se ajunge trebuie sa invete aceleasi lucruri pe care le invatam si noi si astfel .. in viata noastra nu facem sau nu ar trebui sa facem decat sa invatam sa invatam ... SA IUBIM ptr a fi iubiti, SA FIM BUNI pentru a fi impliniti, SA RESPECTAM pentru a ne simti oameni si lista invataturilor poate sa continue fara margini ...
    postat de Alex - alexadvert - un anonim pentru unii

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...