TRANSLATE THIS PAGE

joi, 11 martie 2010

DEJA VU...exista asa ceva sau nu?

Mie mi s-a intamplat sa am un astfel de sentiment de multe ori si nu cred ca as fi sungurul din zona in care stau.
De regula mi se intampla sa vad anumite actiuni care au mai fost intreprinse in trecut, sau mai bine zis in ALT trecut. Aceste actiuni fie sunt executate de mine fie de alte persoane. Poate veti spune ca sunt nebun, insa fiecare este in sinea lui un pic nebun. Nu pot da un exemplu concret in momentul de fata, insa va asigur ca nu spun prostii. Insa sa facem un posibil scenariu:
Sa zicem ca dvs ati ajuns undeva, intr-un loc, pentru a desfasura o actiune, da? Ei bine, daca stati bine sa va ganditi, insa de cele mai multe ori va veti da seama de indata, veti constata faptul ca acel loc vi se pare cunoscut, catusi de putin, si nu ma refer in special la configuratia cladirii ci si la interior sau la persoanele de acolo.

Se spune ca in aceasta LUME exista mai multe variante posibile de a intreprinde o actiune. Sau mai bine spus, in acest Univers exista mai multe universuri, asa numitele universuri paralele, unde in fiecare dintre acestea actiunea intreprinsa are mai multe variante, finite sau infinite, nu se stie exact, de aceea se presupun ca fiind infinite.

De aceea eu cred in aceste DEJA-VU-uri intr-o oarecare masura, dat fiind faptul ca toate au o logica si nu sunt "puse" la intamplare, iar noi incercam sa deslusim aceasta logica in speranta ca vom reusi.
P.S.: voi publica un articol despre TIMELINE si calatoriile in timp, fiindca aici fac o oarecare referire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...