TRANSLATE THIS PAGE

sâmbătă, 25 decembrie 2010

Diferenta dintre Paste si Craciun. Editia de iarna

2 comentarii:

 1. Buna, m-am uitat prin blogul tau ...si imi place.... nu ar strica sa facem un schimb de linkuri ...asta daca tu doresti
  Nume : CHESTII TARI
  Url : http://dumbry.blogspot.com
  Daca doresti trece-ma cum ti-am zis mai devereme si cu url-ul respectiv ....iat tu deasemeni confirma-mi acest lucru trimitandu-mi un comentariu pe blog sau utilizand pagina de contact http://dumbry.blogspot.com/p/contact.html specificand url-ul si numele cu care te voi trece Multumesc mult !

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne - unde au gasit prostii astia? Dat de fapt de ce ma intreb, cand o tara toata este asa. Cum sa nu ne conduca astia si sa faca ce vor cu noi cand analfabetismul este in floare si cand babele astea idioate care au dat nastere la Boci - nici macar atata lucru nu stiu!
  Imi vine sa le intreb: De ce pastele matii te mai duci la biserica, fa?
  Au trait ca niste animale - nici biserica , nici invatatura nu le-a luminat mintea catusi de putin.
  S-au dus la biserica sa se spovedeasca ca se tavaleau pe miriste si ca sa fie in randu lumii, de......
  De aia s-au si insurat sau maritat, - ba a-si putea spune ca de fapt s-au cam maritat si barbatii, caci in afara de bautura, unde erau profesori, la altceva nici ca s-au priceput.
  De aia arata satele noastre ca la 1907 si acum in mileniul trei.
  Din acelasi motiv nu avem asfalt sau nici macar drumuri pietruite. Din acelasi motiv - toate idioatele astea babacioase se mai inghesuie si acum in bisericile noastre ortodoxe, calcandu-se pe picioare in timpul slujbelor in loc sastea jos si sa se umple de aceea stare de bine si beautudine in timpul slujbei....
  Prilej de meditatie si deschidere si iluminare.....

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...