TRANSLATE THIS PAGE

joi, 7 aprilie 2011

Trucuri Windows Mobile

          Cum nimic nu este perfect, iar mai toate lucrurile in lumea asta sunt facute de om existand astfel sanse ca un obiect sa aiba hiba, defectul sau de fabricatie, fie din eroare de proiectare fie din erorile procesului de fabricatie.
Pornind de la acest fapt si constientizand pe zi ce trece, am decis sa descriu o modalitate usoara de a indrepta defectul major al smartphone-urilor, si anume touch -ul rezistiv.
Multe dintre acestea fiind produse de firme consacrate in domeniu precum Samsung sau HTC au parte de acest defect pe masura intrebuintarii lor, sa zicem necorespunzatoare (lovituri, cazaturi, zgarieturi).

Exista o rezolvare daca nu vrei sa dai 20 Euro pentru a ii inlocui touch-ul, prin modificarea calibrarii acestuia. Pentru asta urmeaza pasii urmatori:
 •  Descarca programul de modificat valorile din registri de aici PHM Regedit;
 •  Dupa instalarea .cab intra in aplicatie si cauta la HKEY_LOCAL_MACHINE - HARDWARE - DEVICEMAP - TOUCH, vei gasi MaxCallError unde vei modifica valoarea de la 8 la 20 (in Decimal)

Daca resetezi / reinstalezi ROM-ul din diverse motive si nu poti trece de etapa calibrarii atunci urmeaza pasii:
 •  Creeaza un fisier pe PC in WIndows Explorer sub denumirea  WELCOME.NOT
 •  Transferi pe memoria telefonului in My Storage  prin ActiveSync 4.5 (te poti conecta chiar daca nu ai acces in sistemul de operare al telefonului, doar alegi ca GUEST la conectare in AS), 
  •   sau (cea mai sigura metoda) pe Cardul de memorie cu ajutorul unui cititor de carduri
 •  La urmatorul restart de telefon sistemul va trece de aceasta etapa de calibrare.

Daca ti-a placut acest articol da un LIKE in partea dreapta :)  Multumesc!

3 comentarii:

 1. ms inca o data man pentru sfaturi si indrumari .chiar am rezolvat treaba cu metoda ta

  RăspundețiȘtergere
 2. salut am si eu un samsung omnia i900 si nu merge sa ii instalez versiunea noua de wn si asi vrea sa iti las id poate ma poti ajuta valy_v86 este id meu salut si mult respect

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...