TRANSLATE THIS PAGE

miercuri, 30 ianuarie 2013

Whiteboard-ul tau cu numai 150 lei


In anii recenti, in universitatile care se respecta si chiar in scoli sau licee, tabla nu mai este una clasica, pe care sa scriem cu creta sau marker, ci este inlocuita cu una speciala, ce are la baza un proiector si dispozitive de detectare a miscarii pe aceasta. Tehnologia costa destul de mult, ca de obicei, ajungand chiar si la cateva zeci de mii de euro functie de dimensiunea aplicatiilor.ALTERNATIVA ECONOMICA SI USOR DE REALIZAT! 

Construind echipamente educaționale sofisticate din componente ieftine, Johnny Lee ne face o demonstrație la ceea ce a realizat cu ajutorul unui Wii Remote, care transformă acest controller de jocuri video de 40 $ într-o tablă interactivă, touchscreen și aparat de vizualizare 3D montat pe cap. 


 • In link-ul de mai jos aveti demonstratia lui Lee, cel care a realizat noua modalitate de a interactiona PC-ul cu un Wii remote. 
    

   "PENul" de scris sau interactionat poate capata diferite forme, de la un simplu breloc la pix, marker sau ochelari pentru domenii mai avansate (3DSmax, AutoCAD, etc.).
  Acum, fie vorba intre noi, cine nu ar vrea sa isi transforme TV-ul din casa intr-unul interactiv pentru, sa zicem 150 lei? Astept pareri...  
 • Softul si cateva demo-uri sunt gratuite, accesibile AICI, voi doar sa faceti rost de un Wii (doar telecomanda e necesara), un pc low-end si un LED ce emite continuu in IR, chiar o lanterna gen pix/stilou care sa aiba inlocuit LEDul alb sau color cu unul IR (maxim 5 lei). 
   Proiectul se desfasoara pe acest forum, de unde se pot descarca script-uri, demo-uri sau doar impartasi idei sau opinii ale celor care beneficiaza de aceasta minunata idee.

  Whiteboard-ul tau de acasa sau portabil (daca ai o tableta si un proiector pico va fi si mai cool) va face cu siguranta prietenii tai foarte invidiosi. SUCCES!

  Daca ti-a placut acest articol si vrei sa ma motivezi pentru a scrie altele mult mai interesante, atunci te rog sa dai un LIKE la butonul de mai sus. Multumesc! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...