TRANSLATE THIS PAGE

luni, 19 decembrie 2016

Arată-i

Te-a cucerit din prima clipă cu al lui zâmbet, cu al lui cântec . Te-a făcut să crezi că tot ce ai avut până să dai de el a fost doar de efect, iar acum nu știi cum să îi atragi atenția . Ia-o treptat, ca să nu te împiedici . El e indiferent, nu te va remarca; eventual îți va întoarce spatele cu un zâmbet ambiguu dar cu subînțeles .
Te apropii de el și, ușor timorată, încerci să i te prezinți, fără a lăsa loc de interpretare.
Mintea lui zboară numai la lucruri neclare dar cu un rost. Ar vrea să dărâme munții dar nu are pentru cine. Asta doar dacă nu cumva te-a remarcat deja și tu incă nu știi.
Privirea lui îți spune multe, poate doar că ar trebui să vezi fără să auzi, ca și cum ai avea încredere totală în el...
Așa cum te-a cucerit prima dată, așa te cucerește mereu. Ți-a dăruit un trandafir roșu la fiecare întâlnire și ți-l dăruiește și când vine din tura de noapte iar pe tine te prinde somnoroasă. Iubirea lui față de tine este mare, iar simbolurile astea sunt mici. El știe că iubirea ce ți-o poartă ți-o poate arăta în timp și numai alături de tine, de aceea vorbele lui de dragoste sunt rare.Se apropie iarna. Vă plimbați aievea prin parc, la braț, iar tu, ca o copilă, dai cu ghetuțele -n zăpadă . La un moment dat el te învelește cu al lui fular și te sărută pătimaș fără ca tu să apuci a-i spune "te iubesc!".
Totul se oprește-n jur, de parcă timpul e al vostru . Știi că nimic nu vă poate doborâ iar asta ți-a dovedito. Știi că toată fericirea asta e reciprocă și se vede în tot ceea ce faceți, alături de prieteni și de cunoscuți.
Tot ce mai vrei cu el este să fiți împreună, pentru totdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...