TRANSLATE THIS PAGE

vineri, 17 februarie 2017

Sansele fericirii tale

Sunt complet de acord cu sansele in relatii. Una, doua, sapte, chiar si noua, precum pisica. Am avut candva o relatie ce se deteriora lunar si care reinvia cu o noua sansa, de sase ori mai precis. Probabil ca daca eram pisici ajungeam la performanta de 9, hihi! Insa la final ne-am dat seama ca oricat de multe incercari am mai fi dat relatiei, rezultatul ar fi fost acelasi.
Poti da sanse unei persoane la care intradevar tii si vezi ca tine la tine.
"Errare humanum est" ziceau filozofii Romei antice si mare dreptate aveau. Dar nu trebuie sa facem din scuza asta un obicei. De ce? Vei ajunge ca in relatia ce va fi destul de avansata, cu copii, prioritati, sa vrei sa te folosesti de ea (scuza) si nu va fi prea bine pentru tine si mai ales cei apropiati.


Da pace acelor persoane care nu si-au incheiat relatiile. Te vei simti atarnat, ca si cum ai atatea de facut si aratat dar nu ai cui ori cu cine. Vei fi demoralizat de ceea ce vezi si descoperi, vei incerca sa rostesti cuvinte dulci dar care de fapt sunt fara gust, nici macar amare. In cazul asta e discutabil daca dai sanse sau nu; faci ceea ce simti! Te complaci, fa-o, te respecti, da-o-n...
Intr-o relatie ambii sunt in aceeasi directie. Precum caii unei trasuri, care trag in aceeași directie, intradevar, dirijati...de dragoste, intelegere si intelepciune. Iar de unul nu este atent si se uita dupa...cainele care latra, atunci trasura se prabuseste. "Carutasul", a.k.a. Cupidon, a dirijat si el cum a putut mai bine, insa nu putem spune caci cainele este vinovatul in mica pilda :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...